Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Το μακιγιάζ του φθινοπώρου





Βρείτε το μακιγιάζ που σας ταιριάζει σε χρώματα φθινοπωρινά, ιδιαίτερα εντυπωσιακά και ζεστά...
Οι κατάλληλοι συνδυασμοί θα σας χαρίσουν υπέροχες εμφανίσεις!!!


  • Ροζ αποχρώσεις

Πρόσωπο: Χρησιμοποιήστε για το πρόσωπο ένα make-up σε φυσικό τόνο και ταμπονάρετε με πούδρα σκόνη σε αντίστοιχη απόχρωση.
Μάτια: Χρωματίστε το κάτω βλέφαρο με μαύρο ή σκούρο γκρί μολύβι και απλώστε ένα στρώμα σκούρας ροζ σκιάς στο βλέφαρο. Ολοκληρώστε με δύο στρώματα μαύρη μάσκαρα.
Χείλη: Στα χείλη θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα lip gloss σε απαλό χρώμα, αν θέλετε παλ απόχρωση. Εάν θέλετε κάτι πιο έντονο τότε επιλέξτε μαι απόχρωση του σκούρου κόκκινου.
Μάγουλα: Περάστε τα μάγουλά σας με πολλή προσοχή με ελάχιστη ποσότητα σκούρο ροζ ρουζ.


  • Πράσινες αποχρώσεις

 Πρόσωπο: Επιλέξτε για το πρόσωπο make up σε φυσικό τόνο και συνδυάστε το με πούδρα σκόνη σε ανάλογο τόνο. Προτιμήστε να τονίσετε τα μάγουλα, αλλά χωρίς υπερβολές, με ένα ρουζ σε γήινη απόχρωση.
Μάτια: Σχηματίστε το περίγραμμα με σκούρο πράσινο μολύβι δημιουργώντας ένα smoky αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, απλώστε μια σκιά σε πράσινο στο κινητό βλέφαρο, τονίζοντας ιδιαίτερα την εσωτερική γωνία.
Χείλη: Απλώστε δύο στρώματα κραγιόν σε καφέ ή σκούρο μπεζ.


  •  Καφέ αποχρώσεις (Κάντο όπως η Jennifer Lopez)

Πρόσωπο: Απλώστε στο πρόσωπο ένα make up σε φυσικό τόνο και ταμπονάρετε με πούδρα compact. Τονίστε τα μήλα του προσώπου με πολύ ανοιχτόχρωμο ροδακινί ρουζ.
Μάτια: Χρησιμοποιήστε καφέ μολύβι για το περίγραμμα, αν θέλετε κάτι πιο έντονο ή μπεζ για ένα πιο παλ αποτέλεσμα. Στη συνέχεια απλώστε καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο Χρησιμοποιήστε σκούρα μπεζ ή καφέ σκιά για να τονίσετε την εξωτερική γωνία κάτι που θα αναδείξει το βλέμμα σας.
Χείλη: Προτιμήσετε ένα κραγιόν σε απαλό χρώμα με κρεμώδη υφή, που θα τους χαρίσει λάμψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου