Υλικά
1 μικρό κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο κατά μήκος
2 καρότα, καθαρισμένα
2 πατάτες, καθαρισμένες
175γρ. ραπανάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
175γρ. γογγύλια, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
3 ντομάτες, κομμένες στη μέση
15ml (1 κ.σ.) φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό
900ml ζωμό λαχανικών
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
2 καρότα, καθαρισμένα
2 πατάτες, καθαρισμένες
175γρ. ραπανάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
175γρ. γογγύλια, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
3 ντομάτες, κομμένες στη μέση
15ml (1 κ.σ.) φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό
900ml ζωμό λαχανικών
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόψτε το κρεμμύδι, το καρότα και τις πατάτες. Βάλτε τα σε μια κατσαρόλα μαζί με τα ραπανάκια, τα γογγύλια, τις ντομάτες, τον μαϊντανό και τον ζωμό.
- Αφήστε να βράσουν, σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε τα για 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Αφήστε τα να κρυώσουν για 5 λεπτά.
- Πολτοποιήστε τη σούπα. Βάλτε ξανά την σούπα στην κατσαρόλα, ζεστάνετε πάλι σιγά-σιγά και προσθέστε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σερβίρετε με μπουκιές ψωμιού ολικής αλέσεως, εάν το επιθυμείτε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου