Υλικά
|
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές
και τα κρεμμύδια και τα σωτάρουμε στο λάδι. Προσθέτουμε το σκόρδο και
την καυτερή πιπεριά και τα αφήνουμε να σωταριστούν για λίγο ακόμα.
Αδειάζουμε όλα τα υλικά σ' ένα μπολ και στο ίδιο λάδι σωτάρουμε το
κοτόπουλο, μέχρι να πιάσει κρούστα. Σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε τη
ντομάτα και τον πελτέ και προσθέτουμε το μαϊντανό, τη δάφνη και τα
κρεμμύδια με τις πιπεριές που έχουμε σωτάρει. Ανακατεύουμε καλά όλα τα
υλικά, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Μόλις βράσει το
κοτόπουλο, ρίχνουμε 2 κουταλιές γιαούρτι και ανακατεύουμε, ώσπου να
δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε, συνοδεύοντάς με άσπρο πιλάφι.
|
menu
- Αφιέρωμα / Editorials (18)
- Beauty (21)
- Fitness / Διατροφή (13)
- Gourmet (32)
- Home - Deco (14)
menu
- Οικογένεια / Παιδί (6)
- Σχέσεις / Sex (5)
- Υγεία (15)
- Fashion (7)
- The tip of the day (6)
Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου