Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Σολομός στον ατμό με σπαράγγια




Σολομός στον ατμό με σπαράγγια

Το ψάρι είναι σημαντικό μέρος της διατροφής μας ενώ είναι εύκολο στο μαγείρεμα
Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Μερίδες: 2

ΥΛΙΚΑ

Σολομός 2 φέτες
σπαράγγια
1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί
μια σκελίδα σκόρδο
ξύσμα ενός λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ανακατέψτε το κρασί, το σκόρδο και το ξύσμα λεμονιού.
  2. Τρίψτε το μείγμα πάνω στο ψάρι. Εάν έχετε χρόνο αφήστε το να ξεκουραστεί για 30 λεπτά ή περισσότερο.
  3. Τοποθετείστε το ψάρι και τα σπαράγγια στον ατμομάγειρα.
  4. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στους 110ºC και ρυθμίστε το χρονόμετρο στα 15 λεπτά.
  5. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε.






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου