Το ψάρι είναι σημαντικό μέρος της διατροφής μας ενώ είναι εύκολο στο μαγείρεμα
Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Μερίδες: 2
ΥΛΙΚΑ
Σολομός 2 φέτες
σπαράγγια
1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί
μια σκελίδα σκόρδο
ξύσμα ενός λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατέψτε το κρασί, το σκόρδο και το ξύσμα λεμονιού.
- Τρίψτε το μείγμα πάνω στο ψάρι. Εάν έχετε χρόνο αφήστε το να ξεκουραστεί για 30 λεπτά ή περισσότερο.
- Τοποθετείστε το ψάρι και τα σπαράγγια στον ατμομάγειρα.
- Ρυθμίστε την θερμοκρασία στους 110ºC και ρυθμίστε το χρονόμετρο στα 15 λεπτά.
- Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου