Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Υποδεχθείτε το φθινόπωρο στο σπίτι σας!


Όσο δύσκολη κι αν είναι η προσαρμογή στους φθινοπωρινούς ρυθμούς μετά από ένα ήρεμο και αναζωογονητικό καλοκαίρι, δυστυχώς, είναι αναπόφευκτη. Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο περιβάλλον ώστε να αποφευχθεί το πιθανό μελαγχολικό κλίμα των πρώτων ημερών της επιστροφής στην καθημερινότητα, μακριά από τον ήλιο και τη θάλασσα. Σας βρήκαμε λοιπόν απλές προτάσεις διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν να αρχίζετε χαρουμενα και ευχάριστα την ημέρα σας, όπως και με τον ίδιο τρόπο να ολοκληρώνεται η νύχτα σας στο σπίτι σας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε το ίδιο ύφος και στην εργασία σας. Καλωσορίστε το φθινόπωρο με όσα εκείνο φέρνει: φύλλα, κολοκύθες, κλαδιά, λουλούδια σε γλάστρες και γήινες αποχρώσεις παντού!
Αρχίστε από τον εξωτερικό χώρο, εαν έχετε αυλή ή βεράντα μπορείτε να ετοιμάσετε μια γωνιά νοσταλγίας, χρησιμοποιώντας ξύλινα έπιπλα, ανθεκτικές αντίκες και λουλούδια. 
automn03Στο εσωτερικό του σπιτιου, μπορείτε να βάλετε μικρές πινελιές της νέας εποχής, για να σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε στη διάθεση της εποχής που μεταξύ μας, είναι η πιο ρομαντική του χρόνου. Χρησιμοποιήστε κεριά, φύλλα, κολοκύθες, αντικείμενα, ριχτάρια και μαξιλάρια σε γήινες  αποχρώσεις.


Συμβουλή: Κοιτάξτε γύρω σας. Η ίδια η φύση σας προσφέρει τις ιδέες αλλά και τα διακοσμητικά. Εσείς βάλτε μόνο διάθεση και φαντασία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου