Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Χοιρινή τηγανιά με φετούλα

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό χοιρινό σε κομματάκια για τηγανιά
  • 3 - 4 πιπεριές πράσινες
  • 1 μικρή καυτερή πιπερίτσα
  • ελαιόλαδο
  • 1 ποτηράκι του κρασιού με λευκό κρασί
  • φέτα (όση θέλετε)
  • αλάτι, ελάχιστο πιπέρι
  • μπόλικη ριγανούλα και θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τσιγαρίζουμε το κρέας στο λάδι. Ρίχνουμε τις πιπεριές να μαραθούν λιγάκι και τα υπόλοιπα μυρωδικά μας. Σβήνουμε με το κρασάκι και σιγοβράζουμε για 20' - 25' περίπου ώσπου το κρέας να πιεί όλα τα υγρά του και να μείνει με το λαδάκι του. Μόλις το σβήσουμε και το κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη ή σε κομματάκια.

Εύκολο και λιχουδιαστό φαγάκι, το σερβίρετε ζεστό. Συνοδέψτε το με τηγανιτές πατάτες για να ολοκληρώσετε την αμαρτία.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου