ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το κρέας στο λάδι. Ρίχνουμε τις πιπεριές να μαραθούν λιγάκι και τα υπόλοιπα μυρωδικά μας. Σβήνουμε με το κρασάκι και σιγοβράζουμε για 20' - 25' περίπου ώσπου το κρέας να πιεί όλα τα υγρά του και να μείνει με το λαδάκι του. Μόλις το σβήσουμε και το κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη ή σε κομματάκια.
Εύκολο και λιχουδιαστό φαγάκι, το σερβίρετε ζεστό. Συνοδέψτε το με τηγανιτές πατάτες για να ολοκληρώσετε την αμαρτία.....
- 1 κιλό χοιρινό σε κομματάκια για τηγανιά
- 3 - 4 πιπεριές πράσινες
- 1 μικρή καυτερή πιπερίτσα
- ελαιόλαδο
- 1 ποτηράκι του κρασιού με λευκό κρασί
- φέτα (όση θέλετε)
- αλάτι, ελάχιστο πιπέρι
- μπόλικη ριγανούλα και θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το κρέας στο λάδι. Ρίχνουμε τις πιπεριές να μαραθούν λιγάκι και τα υπόλοιπα μυρωδικά μας. Σβήνουμε με το κρασάκι και σιγοβράζουμε για 20' - 25' περίπου ώσπου το κρέας να πιεί όλα τα υγρά του και να μείνει με το λαδάκι του. Μόλις το σβήσουμε και το κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη ή σε κομματάκια.
Εύκολο και λιχουδιαστό φαγάκι, το σερβίρετε ζεστό. Συνοδέψτε το με τηγανιτές πατάτες για να ολοκληρώσετε την αμαρτία.....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου