ΥΛΙΚΑ
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουτ. γλυκού αλάτι
9 γρ. ξηρή μαγιά
5 κουτ. σούπας λάδι
2 + 3/4 κούπες τσαγιού νερό
300 γρ. ελιές κομμένες σε ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε όλα
τα υλικά μαζί μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και ελαστική.Προσθέτουμε τις
ελιές και συνεχίζουμε το ζύμωμα. Αφήνουμε τη ζύμη σε ζεστό μέρος μέσα σε
λαδωμένο ταψί μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της. Ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 220οC για 40'.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου