Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Πόσο σοβαρά βλέπει τη σχέση σας?




Νιώθεις ότι θα σκάσεις αν δεν μάθεις τι σκέφτεται για εσάς τους δυό? Μην τρελαίνεσαι...
Ένας σοβαρός άντρας δεν θα σου το πει ποτέ με λόγια.

Τα παρακάτω σημάδια θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις που το πάει:
  • Μιλάει συγκεκριμένα. Όταν το " ... εεε ναι, ναι κάαααααπου θα πάμε, θα δούμε, θα κανονίσουμε.." γίνεται " κοίταξα εάν έχει δωμάτια στην Μονεμβασιά για το τριήμερο και έκλεισα σε ένα υπέροχο αρχοντικό", σημαίνει ότι έχει αρχίσει να σε θεωρεί κομμάτι της ζωής του. Το να κάνει σαφή σχέδια για το πως θα περάσετε χρόνο μαζί, σημαίνει ότι θέλει να είσαι κοντά του και στο μέλλον. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν φοβάται να σου το πει και οτι παίρνει πρωτοβουλίες, δεν περιμένει εσένα να κάνεις το πρώτο βήμα.
  • Όταν παιρνάς δύσκολα, παρατήρησε τις αντιδράσεις του. Αν κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει, το πιθανότερο είναι ότι έχει ήδη επενδύσει στη σχέση σας και ότι νοιάζεται για σένα. Αν πάλι σου πετάξει ένα σκέτο " έλα μην κάνεις έτσι, θα περάσει" μάλλον δεν έχει και πολλή όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου.
  • Σε συστήνει στο αφεντικό του. Αν κιόλας τον θαυμάζει και θέλει κάποια στιγμή να βρεθεί στη θέση του δεν υπάρχει περίπτωση να του συστήσει κάποια που δεν τη βλέπει σοβαρά. Αντίθετα θέλει να του δείξει ότι έχει δίπλα του μια γυναίκα που αγαπάει και για την οποία είναι περήφανος.
*** Οι γονείς είναι ένα μεγάλο βήμα προς το παρόν. Θα γίνει αργότερα....








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου