Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Είμαι έγκυος. Τι ρούχα να βάλω?

  

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης φροντίστε να μην αγοράζετε ακριβά ρούχα ή εσώρουχα, καθώς τα περισσότερα από αυτά μετά τον τοκετό θα είναι στα αζήτητα της γκαρνταρόμπας σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να δίνετε βάση στο ντύσιμο σας, ούτως ώστε να αισθάνεστε όμορφα και να κάνετε την περίοδο της εγκυμοσύνης σας, όντως την πιο όμορφή περίοδο της ζωής σας!

 - Ζητήστε από φίλες σας που φοράνε πιο φαρδιά ρούχα ή σε μεγαλύτερο μέγεθος να σας δανείσουν για λίγο καιρό μερικά για να μην αναγκαστείτε σε πολλές νέες αγορές.
- Μαζέψτε όλα τα φαρδιά και μακριά φανελάκια, ακόμα και τα t-shirt φορέματα που μπορούν να καλύψουν επαρκώς την κοιλιά σας. Με αυτά μπορείτε να βρείτε νέους συνδυασμούς με τα ειδικά παντελόνια τζιν, φόρμες και κολάν εγκυμοσύνης του εμπορίου ούτως ώστε να διατηρήσετε ένα μικρό μέρος από τα κανονικά σας ρούχα που αγαπούσατε έως τώρα.
- Επειδή οι διαστάσεις σας θα αλλάζουν διαρκώς μέχρι να γεννήσετε, προτιμήστε τα ρούχα που αγοράζετε να είναι χαλαρά στην εφαρμογή για να μπορέσετε να τα φορέσετε μέχρι τέλους.
- Αποκτήστε (εάν δεν έχετε ήδη) ένα ζευγάρι μαύρες και ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινες φλατ μπότες που θα συνοδεύουν όλα σας τα καθημερινά ντυσίματα, χωρίς να προβληματίζεστε για τακούνια, όπως επίσης και αθλητικά παπούτσια
- Προτιμήστε μονόχρωμες μπλούζες, φορέματα και παντελόνια τα οποία θα μπορείτε να εναλλάσσετε καθημερινά χωρίς κουράσουν εσάς και τους άλλους. Ανανεώστε διαφορετικά  το στιλ σας με μαντήλια και κοσμήματα που έχετε ήδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου