Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Όμορφα και Υγιή μαλλιά


Τα λαμπερά μαλλιά είναι εντυπωσιακά, σέξι, και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Χρωστάμε σε αυτά πολλές από τις κατακτήσεις μας. Γι' αυτό χρειάζονται περισσότερη φροντίδα από ένα απλό χτένισμα και ένα λούσιμο. Έχουν ανάγκη από τα δικά τους προϊόντα περιποίησης, κρέμα θρέψης ή μάσκα, τα οποία φροντίζουμε πάντα να επιλέγουμε προσεκτικά και με βάση τις ανάγκες μας.


Συμβουλή 1η: Ποτέ δεν πέφτουμε για ύπνο με δεμένα τα μαλλιά μας γιατί θα τα τραυματίσουμε. Μετά από κάποια ειδική περίσταση, κατά την οποία έχουμε επισκεφθεί το κομμωτήριο, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να λουστούμε και χτενιστούμε έτσι ώστε να διώξουμε όλα τα υπολείμματα του styling.

Συμβουλή 2η: Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις βούρτσες και τις χτένες με τις οποίες τα φροντίζουμε ενώ επιλέγουμε πάντα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ, τα οποία δεν φθείρουν και δεν τραυματίζουν τις τρίχες.

Συμβουλή 3η: Φρεσκάρουμε το κούρεμά μας και κόβουμε τις άκρες για ανανέωση. Αυτό τους δίνει περισσότερη δύναμη και τα κάνει πιο ανθεκτικά.

Συμβουλή 4η: Προσέχουμε την ποιότητα των υφασμάτων που έρχονται σε επαφή με τα μαλλιά μας. Οι μαξιλαροθήκες μας λοιπόν καλό θα ήταν να είναι σατέν για να μπερδεύονται τα μαλλιά μας και να μην σπάνε κατά την διάρκεια της νύχτας.

Συμβουλή 5η: Επιλέξτε μια εξειδικευμένη μάσκα για ολοκληρωμένη φροντίδα και προστασία.

Συμβουλή 6η: Τα μαλλιά έχουν ανάγκη από σωστή και συχνή ενυδάτωση. Σημαντικό είναι λοιπόν οι μάσκες που χρησιμοποιούμε να έχουν σαν βάση το ύδωρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου