Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού...


 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας το Πάσχα. Δώστε φως με ανοιχτόχρωμες κουρτίνες και πολύχρωμα τραπεζομάντηλα. Στολίστε την κάθε γωνιά του σπιτιού σας με λουλούδια  και υποδεχτείτε ζεστά την Άνοιξη στο σπίτι σας. Ένα καλάθι με χρωματιστά αυγά και πασχαλινά κουνελάκια θα είναι οι μικρές πινελιές στην πασχαλινή σας διακόσμηση.


Μπορείτε να βάλετε ένα πασχαλινό στεφάνι στην είσοδο του σπιτιού σας ή στο τζάκι. Για το στεφάνι χρησιμοποιείστε φρέσκα ή αποξηραμένα λουλούδια, κούφια χρωματιστά κελύφη αυγών και ενα κλαδί για να φτιάξετε τον σκελετό του στεφανιού. Χρωματιστές κορδέλες και μια κόλα θα σας βοηθήσουν  στην συναρμολόγηση του στεφανιού και θα κρατήσουν τα υλικά ενωμένα.









ια να κάνετε τα κούφια χρωματιστά αυγά, κάντε μια μικρή τρύπα στο αυγό για να φύγει το εσωτερικό, ξεπλύντε το προσεχτικά και αφού στεγνώσει ζωγραφίστε το με μαρκαδόρους ή οποιαδήποτε άλλη βαφή επιθυμείτε. Μια άλλη όμορφη ιδέα είναι να φτιάξετε ένα δεντράκι με αυγά. Πάρτε μερικά κλαδιά (αν είναι ανθισμένα ακόμα καλύτερα) τοποθετήστε τα σ’ένα μεγάλο βάζο και κρεμάστε αυγουλάκια φτιαγμένα από φενιζόλ ή χαρτί ή ύφασμα ή πλαστικό (για

???????????????? ??????????????????????: http://www.enter2life.gr/wp/1131-idees-pasxalinis-diakosmisis.html




Για να κάνετε τα κούφια χρωματιστά αυγά κάντε μια τρύπα στο αυγό για να φύγει το εσωτερικό, ξεπλύντε το προσεκτικά και αφού στεγνώσει ζωγραφίστε το με μαρκαδόρους ή οποιαδήποτε άλλη βαφή επιθυμείτε.

Μια άλλη όμορφη ιδέα είναι να φτιάξετε ένα δεντράκι από αυγά. Πάρτε μερικά κλαδιά, τοποθετείστε τα σε ένα βάζο και κρεμάστε με κορδέλες αυγά που είναι φτιαγμένα από φενιζόλ, χαρτί, ύφασμα ή και πλαστικό.

Υπάρχουν πολλές ιδέες τις οποίες μπορείτε να τις αξιοποιήσετε ανάλογα με τα χρωματικά και διακοσμητικά γούστα σας. Όταν υπάρχει καλή διάθεση όλα είναι όμορφα στο σπίτι.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου