Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Όμορφη και το φθινόπωρο...
Αν και ο Σεπτέμβριος είναι η       χειρότερη εποχή για την ομορφιά μας, είναι η καταλληλότερη για να αρχίσουμε να διορθώνουμε τις «ζημιές» του καλοκαιριού.

Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις:


  • Δέρμα που ξεφλουδίζει: Το ξεφλούδισμα οφείλεται συνήθως στο γεγονός ότι αφήσατε το δέρμα σας να καεί από τον ήλιο ή δεν κάνατε απολέπιση όσο συχνά χρειαζόταν. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε καθημερινά ένα απαλό peeling και στη συνέχεια ενυδατώνετε το δέρμα σας με μια πλούσια κρέμα σώματος.
  • Πλάτη γεμάτη σπυράκια: Αυτή η κατάσταση οφείλεται κυρίως στον ιδρώτα που παγιδεύεται στην πλάτη και φράζει τους πόρους του δέρματος (πολλές φορές μαζί με τη σκόνη).Ένα ειδικό αφρόλουτρο καθαρισμού κατά της ακμής του σώματος για το καθημερινό σας ντους, καθώς και ένα απαλό scrub για την απολέπιση των προβληματικών περιοχών είναι ό,τι καλύτερο. Επίσης, οι κομπρέσες με ειδικούς κρυστάλλους αλάτων βοηθάνε πάρα πολύ. Αποφύγετε την περίοδο αυτή τα στενά και ανθεκτικά ρούχα.
  • Ξηρή και θαμπή επιδερμίδα στα πόδια: Είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα, που παρουσιάζεται συνήθως μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών.Τα δύο βασικά βήματα, είναι το καθημερινό peeling και η καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος με μια πλούσια κρέμα σώματος.
  • Χείλη ξεφλουδισμένα: Η ευαίσθητη και λεπτή επιδερμίδα των χειλιών ταλαιπωρείται το καλοκαίρι από το αλάτι και τον ήλιο. Αν τα νιώθετε συχνά ξηρά και ξεφλουδίζουν, ξεκινήστε καθημερινά ένα πρόγραμμα περιποίησης απλώνοντας μια καλή κρέμα χειλιών, πρωί και βράδυ.
  • Ακμή: Το καλοκαίρι ένα λιπαρό δέρμα γίνεται ακόμα λιπαρότερο, με αποτέλεσμα να εμφανίσει ακμή. Καλό θα ήταν η αντιμετώπιση της ακμής να γίνει από την αισθητικό σας, με βαθύ καθαρισμό και ειδικές θεραπείες εξισορρόπησης της λιπαρότητας. Θα πρέπει να προσέξετε το προϊόν καθαρισμού να είναι απαλό, ώστε να μην οδηγήσει τους σμηγματογόνους αδένες σε υπερπαραγωγή και φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε. 
Μπορείτε να θυμηθείτε περισσότερες συμβουλές ομορφιάς για το φθινόπωρο από την Missbloublou εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου