Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Ρυζόγαλο



ΥΛΙΚΑ

2 + 1/2  ποτήρια του νερού νερό
1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
μισό ποτήρι του νερού ρύζι γλασέ
1lt γάλα
1 βανίλια
1 Ανθος αραβοσίτου βανίλια (του βρασμού)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το ρύζι μέχρι να σωθεί το νερό. Προσθέτουμε το γάλα ενώ ταυτόχρονα σε ένα μπολάκι διαλύουμε τον ανθο αραβοσίτου με λίγο γάλα. Μόλις πάρει βράση το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη βανίλια. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρώς.
To βάζουμε σε μπολάκια, πασπαλίζουμε με κανελίτσα και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου